Analiza električkih i tehnoloških karakteristika bipolarnog tranzistora s horizontalnim tokom struje : magistarski rad - Suligoj, Tomislav (T. Suligoj ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: bipolarni tranzistor, numerička simulacija, tehnološki proces, samopodešavanje, međupovršinske zamke