Analiza električkih i tehnoloških karakteristika bipolarnog tranzistora s horizontalnim tokom struje : magistarski rad - Suligoj, Tomislav; Biljanović, Petar (Zagreb : T. Suligoj ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: bipolarni tranzistor, numerička simulacija, tehnološki proces, samopodešavanje, međupovršinske zamke
Key words: bipolar transistor, numerical simulation, technological process, self alignment, interface traps
Bibliografija str. 70-72.