Digitalni audio studio u radiodifuziji : magistarski rad - Buntak, Antun (A. Buntak ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: frekvencija, kod, konverzija (pretvaranje), procesiranje (obrada), prostor, signal, sluh, uzorkovanje, vrijeme, zvuk