Upravljanje slijednim sustavom sa sinkronim motorom zasnovano na kliznim režimima : doktorska disertacija - Kolonić, Fetah (F. Kolonić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: slijedni sustav, sinkroni motor s permanentnim magnetima, sustav s promjenljivom strukturom, klizni režim rada, krivulja prekapčanja, uvjet balansa, pogreška slijeđenja, robusnost, oscilatornost, konstantni popis lineariziranja, promjenjivi pojas lineariziranja