Upravljanje slijednim sustavom sa sinkronim motorom zasnovano na kliznim režimima : doktorska disertacija - Kolonić, Fetah; Perić, Nedjeljko (Zagreb : F. Kolonić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1997)
Ključne riječi: slijedni sustav, sinkroni motor s permanentnim magnetima, sustav s promjenljivom strukturom, klizni režim rada, krivulja prekapčanja, uvjet balansa, pogreška slijeđenja, robusnost, oscilatornost, konstantni popis lineariziranja, promjenjivi pojas lineariziranja
Keywords: tracking control, permanent magnet synchronous motor, variable structure system, sliding model control, sliding surface, tracking error, chattering, balance condition, constant boundary layer, time-varying boundary layer
Bibliografija str. 112-124.