Postupci kompresije videosignala pri digitalnom snimanju : magistarski rad - Vuletić, Aleksandra; Zovko-Cihlar, Branka (Zagreb : A. Vuletić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: digitalni videosignal, snimanje, reprodukcija, kompresija digitalnog videosignala, koder, dekoder, omjer kompresije, kvaliteta slike
Key words: digital video signal, recording, reproduction, digital video compression, encoder, decoder, compression ratio, image quality
Bibliografija str. 126-127.