Samoprilagodljivi postupci održavanja jednoznačnosti uvišestručenih objekata u globalnoj mreži : doktorska disertacija - Sruk, Vlado; Srbljić, Siniša (Zagreb : S. Srbljić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: zastupnička priručna memorija, postupci održavanja jednoznačnosti, globalna mreža
Key words: proxy cache, cache coherence, wide-area network