Proračun raspodjele kritičnog toplinskog toka za jezgru tlakovodnog reaktora : magistarski rad - JURKOVIĆ, INES-ANA; Feretić, Danilo (Zagreb : I-A. Jurković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: reaktorska jezgra, nuklearna sigurnost, vezani proračun, termohidraulički proračun, globalni proračun, kritični toplinski tok
Key words: reactor code, nuclear safety, coupled calculation, thermal-hydraulic calculation, core-wide calculation, critical heat flux
Bibliografija str. 131.