Analiza magnetskih rasipanja kod malih energetskih transformatora : magistarski rad - SMAJIĆ, JASMIN; Berberović, Sead (Zagreb : J. Smajić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: metoda konačnih elemenata, rasipni induktiviteti, ulančeni tokovi, energijska metoda, magnetski vektorski potencijal
Keywords: finite element method, magnetic waste, chained fluxes, energetic method, magnetic vector potential
Bibliografija str. 62.