Doprinos istraživanju utjecaja otpornog uzemljenja zvjezdišta na visine prenapona i na sistem zaštitnog uzemljenja u razdjelnim mrežama : doktorska disertacija - Delbianco, Luciano (L. Delbianco ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: 10(20) kV mreža, otporno uzemljenje, struje otpornika, unutarnji prenaponi, uzemljenje, uzemljenje zvjezdišta, jednopolni kratki spoj, zemljospoj, dodirni napon