Doprinos istraživanju utjecaja otpornog uzemljenja zvjezdišta na visine prenapona i na sistem zaštitnog uzemljenja u razdjelnim mrežama : doktorska disertacija - Delbianco, Luciano; Babić, Srđan (Zagreb : L. Delbianco ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: 10(20) kV mreža, otporno uzemljenje, struje otpornika, unutarnji prenaponi, uzemljenje, uzemljenje zvjezdišta, jednopolni kratki spoj, zemljospoj, dodirni napon
Key words: 10(20) kV network, resistors grounding, resistor currents, internal overvoltages, grounding, neutral point grounding, single phase short circuit, earth fault, touch voltage
Bibliografija str. 179-180.