Oblikovanje sveoptičke prijenosne mreže s valnim multipleksom : magistarski rad - INKRET, ROBERT; Mikac, Branko (Zagreb : R. Inkret ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: sveoptička mreža, valni multipleks, raspoloživost, genetički algoritmi, pridjeljivanje valnih duljina, bojanje grafa
Keywords: all-optical network, wavelength multiplex, availability, genetic algorithms, wavelength assignment, graph coloring
Bibliografija str. 100-102.