Modeliranje realizacije telekomunikacijskih resursa potporom koordinata jezičnog prostora : magistarski rad - JUKIĆ, OLIVER (O. Jukić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: specifikacija, implementacija, "jezični prostor", komunicirajući konačni automat, SDL, Erlang, translacija, automatsko generiranje koda