Dinamički ekvivalent termoelektrane u uvjetima otočnog pogona : doktorska disertacija - Višković, Alfredo (A. Višković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: elektroenergetski sustav, sinkroni stroj, ekvivalenti, model sustava