Dinamički ekvivalent termoelektrane u uvjetima otočnog pogona : doktorska disertacija - Višković, Alfredo; Tešnjak, Sejid (Zagreb : A. Višković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: elektroenergetski sustav, sinkroni stroj, ekvivalenti, model sustava
Key words: electric power systems, synchronous machines, equivalents, system model
Bibliografija str. 81-86.