Polisilicijski grijaći elementi i temperaturni senzor : magistarski rad - GRGEC, DALIBOR; Biljanović, Petar (Zagreb : D. Grgec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: polisilicij, aluminij-nitrid, temperaturni senzor, grijač, modeli vođenja, vođenje topline, temperatura, temperatuni koeficijent otpora
Key words: polysilicon, aluminum-nitride, temperature sensor, heater, conducting models, heat transfer, temperature, temperature resistance coefficient
Bibliografija str. 73-78.