Automatizirani sustav za mjerenje faznog šuma mikrovalnih oscilatora : magistarski rad - MAJUREC, NINOSLAV; Bartolić, Juraj (Zagreb : N. Majurec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: oscilatori, fazni šum, frekvencijski diskriminator, rezonator s linijom, fazni zakretači
Key words: oscillators, phase-noise, frequency discriminator, transmission line resonator, electronic phase shifters
Bibliografija str. 175-180.