Postupci u radu nad prostorno raspodijeljenim bazama podataka : magistarski rad - Matić, Željko (Ž. Matić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: distribuirane i replikativne baze podataka, projektiranje, višestruke i federacijske baze podataka