Spektralna djelotvornost mobilnih radiokomunikacijskih sustava : magistarski rad - ĆAVAR, STANKO (S. Ćavar ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: ćelijski sustav, interferencija, prebacivanje, dijeljenje ćelija, djelotvornost, radio kapacitet, grozd ćelija, sektorizacija