Spektralna djelotvornost mobilnih radiokomunikacijskih sustava : magistarski rad - ĆAVAR, STANKO; Zentner, Ervin (Zagreb : S. Ćavar ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: ćelijski sustav, interferencija, prebacivanje, dijeljenje ćelija, djelotvornost, radio kapacitet, grozd ćelija, sektorizacija
Keywords: cellular system, interference, handoff, cell splitting, efficiency, radio capacity, cluster, sectorization
Bibliografija str. 96.