Analiza akustičnih parametara drvenih žičanih glazbala : magistarski rad - Seder, Alojzije; Jelenčić, Ivan (Zagreb : A. Seder ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: akustika i fizika-glazba, gitara i violina-konstrukcija
Key words: music-acoustics and physics, guitar and violin-construction
Bibliografija str. 113-114.