Dinamika dizelskog električnog agregata u otočnom radu : magistarski rad - ERCEG, ROMINA (R. Erceg ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: dizel električni agregat, sinkroni generator, regulacija napona, nezavisna uzbuda, autonomni elektronergetski sustav