Funkcijska složenost mrežnih signalizacija : magistarski rad - PAVIĆ, PREDRAG (P. Pavić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: veličina programske opreme, procjena veličine programske opreme, funkcijske točke, telekomunikacijski protokoli, signalizacija, OSI model, vođenje projekata, životni ciklus programske opreme, model upravljanja promjenama, točke promjena