Prenosivost pozivnog broja u telekomunikacijskoj mreži : doktorska disertacija - KALLAY, VLATKA (V. Kallay ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: telekomunikacije, prenosivost pozivnog broja, inteligentna mreža, shema numeracije, osobne telekomunikacijske usluge