Metoda procjene rizika za odlagalište radioaktivnog otpada : doktorska disertacija - Škanata, Dejan (D. Škanata ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: analiza neodređenosti, analiza osjetljivosti, faktor redukcije koncentracije, kriteriji prihvatljivosti, nenamjerna intruzija, nesaturirana zona, odlagalište radioaktivnog otpada, podzemni vodotok, procjena performanci, procjena rizika