Metoda procjene rizika za odlagalište radioaktivnog otpada : doktorska disertacija - Škanata, Dejan; Feretić, Danilo (Zagreb : D. Škanata ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: analiza neodređenosti, analiza osjetljivosti, faktor redukcije koncentracije, kriteriji prihvatljivosti, nenamjerna intruzija, nesaturirana zona, odlagalište radioaktivnog otpada, podzemni vodotok, procjena performanci, procjena rizika
Key words: uncertainty analysis, sensitivity analysis, concentration reduction factor, acceptance criteria, inadvertent intrusion, unsaturated zone, radioactive waste disposal facility, groundwater, performance assessment, risk assessment
Bibliografija str. 145-151.