Pristup projektiranju specifičnih električnih sustava : magistarski rad - MARTINČIĆ, KRUNOSLAV (K. Martinčić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1998)
Ključne riječi: pristup projektiranju, tržište, automatizacija, organizacija rada, arhitektura sustava, pouzdanost