Prilagodljivi eksperimentalni električki stimulator : magistarski rad - PAĆELAT, ELVIS; Magjarević, Ratko (Zagreb : E. Paćelat ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: transkranijalna simulacija, električka simulacija, sučelje elektroda-tkivo, bio-impedancija, impulsi konstantne struje
Keywords: transcranial stimulation, electrical stimulation, electrode-tissue interface, bio-impedance, constant current pulses
Bibliografija str. 89-96.