Sinteza i analiza slijednog sustava stabiliziranja platforme lansirnog uređaja : magistarski rad - JAJČEVIĆ, IVICA (I. Jajčević ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: niveliranje, slijedni sustav, platforma, simulacija sustava, analiza sustava, sinteza sustava