Sinteza i analiza slijednog sustava stabiliziranja platforme lansirnog uređaja : magistarski rad - JAJČEVIĆ, IVICA; Perić, Nedjeljko (Zagreb : I. Jajčević ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: niveliranje, slijedni sustav, platforma, simulacija sustava, analiza sustava, sinteza sustava
Key words: levelling, following system, platform, simulation of the system, analys of the system, synthesis of the system
Bibliografija str. 78-80.