Jednostavni pristupni protokoli za uslugu imenika : magistarski rad - PETKOVIĆ, SANDRA; Lovrek, Ignac (Zagreb : S. Petković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: jednostavni pristupni protokol za uslugu imenika LDAP, X.500, elektronički imenik, Internet
Keywords: lightweight directory access protocol LDAP, X.500, directory service, Internet
Bibliografija str. 83-85.