Samoudešavajući eksplicitni regulator zasnovan na neizrazitoj logici : magistarski rad - CUPEC, ROBERT (R. Cupec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: neizrazito upravljanje, neizraziti model procesa, neizraziti sustav, identifikacija procesa, samoudešavajući regulator, crpno postrojenje