Samoudešavajući eksplicitni regulator zasnovan na neizrazitoj logici : magistarski rad - CUPEC, ROBERT; Perić, Nedjeljko (Zagreb : R. Cupec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: neizrazito upravljanje, neizraziti model procesa, neizraziti sustav, identifikacija procesa, samoudešavajući regulator, crpno postrojenje
Key words: fuzzy control, fuzzy process model, fuzzy system, process identification, self-tuning control, liquid level rig
Bibliografija str. 139-140.