Analiza zasićenih reaktancija turbogeneratora metodom konačnih elemenata : magistarski rad - Žarko, Damir; Ban, Drago (Zagreb : D. Žarko ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: turbogenerator, reaktancija, zasićenje, metoda konačnih elemenata
Key words: turbogenerator, reactances, saturation, finite element method
Bibliografija str. 63-64.