Primjena teorije brojeva u kriptografiji : magistarski rad - MATKOVIĆ, ANA (A. Matković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: faktorizacija, konačna polja, kriptografija, primalitet, RSA, teorija brojeva