Modeliranje djelovanja elektromagnetskog vala niskih frekvencija na čovjeka : magistarski rad - ŠIMUNDIĆ, RATIMIRA (R. Šimundić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: elektromagnetski val, niske frekvencije, ljudsko tijelo, elektromagnetska kompatibilnost, cilindrična prijemna antena, numeričke metode, analitičke metode, rješavanje integralne jednadžbe metodom konačnih elemenata, metoda konačnih diferencija u vremenskom području, aksijalna struja