Određivanje gubitaka i korisnosti hidrogeneratora u pogonu : magistarski rad - BERTALANIĆ, ZORAN (Z. Bertalanić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: sinkroni generatori, korisnost, gubici, kalorimetrijska metoda