Proširenje signala pseudo šumom u radiokomunikacijskom prijenosu : magistarski rad - MANDARIĆ, IGOR (I. Mandarić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: prošireni spektar, direktna sekvenca, frekvencijsko skakanje, višestruki pristup sa kodnom razdiobom