Development of paradigms and models for interactive environments = Razvoj paradigmi i modela interaktivnih okruženja : magistarski rad - NOVAK, JASMINKO (J. Novak ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: interaktivno okruženje, virtualno okruženje, višekorisničko okruženje, virtualna stvarnost, mješovita stvarnost, informacijski prostor, virtualni prostor, VRML, Internet