Izravno adptivno upravljanje s referentnim modelom : magistarski rad - NENAD, MARIJAN; Crnošija, Petar (Zagreb : M. Nenad ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: adaptivno upravljanje s referentnim modelom, optimizacija performansi adaptivnih sustava, Narendrina metoda adaptivnog upravljanja, jednostavno adaptivno upravljanje
Key words: model reference adaptive control, adaptive system performance optimization, Nerendra's adaptive control method, simple adaptive control
Bibliografija str. 159-160.