Filtri sa simetričnim impulsnim odzivom : doktorska disertacija - Vučić, Mladen (M. Vučić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: simetrija impulsnog odziva, analogni filtar, digitalni filtar