Primjena samoučećih automata u upravljanju telekomunikacijskom mrežom : magistarski rad - PAVIČIĆ, HRVOJE (H. Pavičić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: teorija automata, samoučeći automat, telekomunikacijska mreža, usmjeravanje prometa, simulacija usmjeravanja prometa, algoritmi usmjeravanja