Primjena samoučećih automata u upravljanju telekomunikacijskom mrežom : magistarski rad - PAVIČIĆ, HRVOJE; Tkalić, Mladen (Zagreb : H. Pavičić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: teorija automata, samoučeći automat, telekomunikacijska mreža, usmjeravanje prometa, simulacija usmjeravanja prometa, algoritmi usmjeravanja
Key words: automata theory, learning automata, telecommunication network, traffic routing, telecommunication traffic routing simulation, routing algorithms
Bibliografija str. 120-123.