Skladište podataka kao potpora u procesu odlučivanja : magistarski rad - Vrdoljak, Boris; Skočir, Zoran (Zagreb : B. Vrdoljak ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: skladištenje podataka, skladište podataka, data mart, ER modeliranje, dimenzijsko modeliranje, on-line analitička obrada, iskopavanje podataka, relacijska baza podataka, višedimenzijska baza podataka
Keywords: data warehousing, data warehouse, data mart, ER modeling, dimensional modeling, on-line analytical processing (OLAP), data mining, relational database, multidimensional database
Bibliografija str. 104-105.