Sinteza signala za podražaje u audiološkim pretragama : magistarski rad - Giannini, Roberto (R. Giannini ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: audiometrija, audiološke pretrage, izravna digitalna sinteza, šum, maskiranje