Sinteza signala za podražaje u audiološkim pretragama : magistarski rad - Giannini, Roberto; Tonković, Stanko (Zagreb : R. Giannini ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: audiometrija, audiološke pretrage, izravna digitalna sinteza, šum, maskiranje
Keywords: audiometry, audiometric examinations, direct digital synthesis (DDS), noise, masking
Bibliografija str. 89-92.