Informacijska potpora procesima razvoja telekomunikacijske programske opreme : magistarski rad - TEŠANOVIĆ, VLADIMIR; Lovrek, Ignac (Zagreb : V. Tešanović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: programsko inženjerstvo, razvojna okolina, telekomunikacijska programska oprema, informacijski sustavi, Internet, WWW, WIS
Keywords: software engineering, development environment, telecommunication software, information systems, Internet, WWW, WIS
Bibliografija str. 92-94.