Nadomjesni model elektroenergetskog sustava zasnovan na neuronskim mrežama : doktorska disertacija - Pavić, Ivica (I. Pavić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1999)
Ključne riječi: nadomjesni model vanjske mreže, proračun tokova snaga, analiza sigurnosti, višeslojna neuronska mreža, postupak učenja, algoritam učenja s povratnim prostiranjem izlazne pogreške