Two-dimensional adaptive perfect reconstruction filter banks using lifting scheme = Dvodimenzionalni adaptivni filtarski slogovi s potpunom rekonstrukcijom realizirani metodom podizanja : master thesis = magistarski rad - Vrankić, Miroslav (N. Vrankić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2003)
Ključne riječi: wavelet ﬁltarski slogovi, waveleti druge generacije, multirezolucijska analiza, adaptivna shema podizanja, quincunx polifazno razlaganje, neseparabilni ﬁltri, interpolacijski ﬁltri, rekonstrukcija slike s gubicima.