Sustav za potporu odlučivanju u nuklearnoj elektrani temeljen na skladištima podataka : magistarski rad - Nadinić, Berislav (B. Nandić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2004)
Sustavi za potporu odlučivanju temeljeni na skladištu podataka su primijenjeni u organizacijama u raznim granama ljudske djelatnosti kao što su telekomunikacije, bankarstvo, veletrgovina, proizvodnja, državne službe... No organizacije u kojima dosada nije bilo pokušaja primjene takvih sustava su nuklearne elektrane.